Eerste exemplaar "Madame Poubelle" uitgereikt.

Met veel trots en plezier heeft Joris Leijten van Joleijt als uitgever op zondag 18 juni 2016 het eerste prentenboek van Madame Poubelle uitgereikt aan de auteur en tekenaar Clémence Leijten.

In aanwezigheid van verschillende familieleden is het eerste exemplaar bewonderd en verhalen gelezen. Binnen een week zullen ook het Lesboek "De Boodschap van Madame Poubelle",  Toneelspel "Ken jij Madame Poubelle..." van de drukker verschijnen.
Daarna zal ook deze website officieel online gepubliceerd worden voor meer informatie en verkoop van alle boeken.

Clémence reageerde als : "Ik vind dat Madame Poubelle leuk is en ik gunde het Joris met zijn Joleijt,  Hij heeft Madame Poubelle verder ontwikkeld in vormgeving, met een website en onderhandeld tot deze prachtige drie boeken, we hebben samen de educatieve lijn uitgezet en wij hebben samen de boodschap vertaald tot een mooi en ook heel leuk educatief product. Succes met de volgende stappen. "

Ik, Joris,  zal zorgvuldig met het gedachte goed van Madame Poubelle omgaan. Madame Poubelle is een extra "familielid" geworden. met een prachtige boodschap die gehoord mag worden.

 Via de website houd ik u op de hoogte.

Joris Leijten